Uudisvoog

Vibuga metsas küttimine kogub aina enam populaarsust

2 months ago

Vicky Korju

Müüa Plokkvibu, "Martin". Sobib naisterahvale. Vibu on hästi hoitud ja hooldatud. Kaasa kohver, päästik "Cobra" valmis karbonnooled 3tk kaaluga 16,7gr ja nooletoorikud 12tk (28"161 grains) (302 172 grains). Vajadusel ka jahiotsad.Lisainfo: vickykorju@gmail.com +37256270057Hind kogukomplektile: 500€ ... See MoreSee Less

View on Facebook

🏹 neljapäeval saad live-intervjuus kuulata, mida räägib vibulaskmisest ja vibujahist Mägilaste klubi juhatuse esimees Rita-Anette Kohava 🏹 #minavalinliikumise🎙 UUS LIVE-INTERVJUU neljapäeval, 27.05 kell 18:00 🎙Kas te teadsite, et meil on Eestis olemas päris oma vibuprintsess? Tema nimi on Rita-Anette Kohava, ta on vibukütt ja jahinaine ning tal on ette näidata medaleid nii vibulaskmise MMilt kui EMilt. Kas vibulaskmine on üldse spordiala ja miks me sellest kõigest nii vähe kuuleme? Rändame ajas tagasi ja vaatame, kas ja kuidas saab vibuga tänapäeval jahil käia.💡 Selleks, et meie Live intervjuud kenasti meeles püsiks, märgi ennast meie Facebook Eventi all osalejaks - nii saad õigel ajal meeldetuletuse: www.facebook.com/events/919370902216353🌟Miks me seda teeme?🌟Boost Yourself on alati öelnud, et tasakaalustatud toitumine, hooliv kogukond ja järjepidev liikumine on täisväärtusliku elu valem. Toitumisest oleme juba aastaid rääkinud, ägeda kogukonna eest oleme hästi tänulikud ja nüüd on aeg suurem tähelepanu anda liikumisele. Oleme võtnud oma südameasjaks, et iga meie jälgija leiaks endale sobiva liikumisviisi ja motivatsiooni teha seda järjepidevalt.Inspiratsiooniks lõime kampaania #minavalinliikumise, mille raames toome teieni pea poolsada Eesti liikumiskultuuri eeskuju ja edendajat. Otseülekanded toimuvad igal neljapäeval kell 18.00 Boost Yourselfi Facebooki kanalil.Seega, tee endale neljapäevaõhtud varakult vabaks, hakka meie Facebooki jälgima ja leia just endale sobiv liikumisstiil. Seda selleks, et sina saaksid ka öelda, et just 2021 oli see aasta, mil sa endale valju selge häälega ütlesid - "Mina valin liikumise!". 🏃‍🤸🚴‍♂‍Lisainfo 👇boostyourself.ee/minavalinliikumise/ ... See MoreSee Less

View on Facebook

Kas oled võistluste hooajaks valmis?! 🤩 ps! Mägilaste 3D treeningrada harjutamiseks avatud! 😎Vooremaa Viburada alustab oma võistlushooaega 15. mail Kassinurmes. Täpsem kuulutus järgneb. Rada oma varustusega laskjatele on avatud (NB! 2+2 reegel!), alates 26. aprillist ka kuni 10 inimeselistele gruppidele ja raja varustusega. Nautige kevadet ja õues liikumist! ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Vibujahiklubi Mägilased

#noolespeitubjõudFoto: Pirjo Põim Pirjofoto ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Vibujahiklubi Mägilased

Margus Vaas ei ole küll mägilane, kuid oli valmis lahkelt meiega oma kopraliha retsepti jagama!Marguse versioon hautatud koprast.Kopra liha söömine on igaühel justkui usuküsimus, ehk, siis esimesed usuvad, et on hea ja söövad, teised usuvad, et kobras kui selline ei kõlba süüa ja ei söö. Meie peres on suhe esimeste ja teiste vahel 50% - 50% ja mina kuulun sinna esimeste hulka. Enamasti olen kütitud kopra lasknud suitsetada, aga valmistanud ka maitsvat pajarooga.Hiljuti kui jahijumalanna Diana koprajahil naeratas tuli hakata mõtlema kuidas kütitud looma liha kõige paremal moel väärindada. Varem pole nii pikka protsessi enne roa valmimist läbinudki, aga kõigest ükshaaval ja järjekorras. Peale küttimist jätsin kopra liha laagerduma 1 päevaks ja peale tükeldamist puhastasin rümba rasvast, soontest ja kelmetest. Seejärel panin liha peale mitmekordset vees pesemist soolvette, milles liha seisis 3 päeva. Järgnevalt asusin maitsestama, marinaad koosnes oliiviõlist, sibulast, küüslaugust, paprikast, soolast, mustast piprast, kadakamarjadest, rosmariinist, oregaanost ja jahimehe maitseainest. Marinaadis seisis liha 1 päeva, peale seda liha kiirelt praepannilt läbi ja haudepotti, lihakihid vaheldumisi marinaadis kasutatud sibula ja paprikaga. Järgnes 3,5 tundi hautamist praeahjus, madalal temperatuuril ja võiski lauda istuda. Ma kogustest ei hakanud kirjutama, nagu varasemalt käib mul kogu maitsestamine "silma järgi". Liha serveerimisel kasutasin kartuliputru ja salatit ning peale rüüpamiseks omavalmistatud kalja. ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Vibujahiklubi Mägilased

Mägilane Voldemar Valkenklau valmistab kopra-munarooga nii: 200g kobrast, 200g sampinjone, 2 keskmist kollast paprikat ( proovisin ka punast ja rohelist, mulle ei sobinud. Maitse asi ju. )Vastavalt maitsele 1 keskmine porgand.Kõik loomulikult tükeldatud ja järjekorras pannile. Nii nagu ikka maitsestada soola ja pipraga. Igaüks omale maitsele veel lisada muid häid maitseid. Lõpuks 4 - 6 toorest kanamuna ja läbi segada praadimise ajal.Sobib kartuli, riisi, tatra jne. kõrvale. Maitse rohelist näpuotsaga ja marineeritud kõrvits pole ka kõrvale salatiks paha. Head isu! ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Vibujahiklubi Mägilased

Mägilane Reimo Loorents peab koprajahti Pärnumaal, Tali jahialadel ... See MoreSee Less

View on Facebook